Acélszerkezetű csarnok

Csarnok Építés nagyobb beruházása előtt áll, amihez elengedhetetlen a profi, precíz segítség igénybevétele?
Csarnok gyártása és kivitelezése Miskolc és körzetében vagy akár az ország bármely pontján a Termarket Kft-től.

A Termarket Kft. rövid határidővel elérhető áron vállalja, magánszemélyek, vállalkozások-, közületek, önkormányzatok megbízásából generál kivitelezőként csarnokok gyártását, építését, kivitelezését.
Előzőleg már meglévő- jól működő » Sütő üzemünk, bolthálózatunk, mintatermünk, mozgó vendéglátás és egyéb rendezvények étkeztetésének lebonyolítása mellett 2012 év elejétől újabb Cég alapításával bővült vállalkozásunk.

Beindítottuk a gépi- kézi földmunkavégzést, kapcsolódó építőipari-, épületgépészeti- és épületvillamossági tevékenységünket, továbbá épülettakarító- karbantartó és üzemeltető szolgáltatást.

Emellett elindult az acélszerkezetű csarnokok gyártása kivitelezése, a tervrajzoktól, az engedélyektől a kivitelezésen és építésen keresztül egészen a napelemek felhelyezéséig.

Áraink versenyképesek, amit azáltal értünk el, hogy a gépeink korszerűek, jó állapotúak, karbantartottak, dolgozóink pedig megbízható, pontos- és szakszerű munkát végeznek.

Az elvállalt munkát (a megbízó - megbízott közötti koordinációs feladatokat)helyi művezető irányításával, saját eszközökkel, gépparkkal, szállító kapacitással, felszereléssel és szerszámozottsággal végezzük naprakészen.

Kivitelezést- szolgáltatást elsősorban Miskolc és térségében, ill. Borsod-Abaúj-Zemplén Megyében, nagyobb megbízás esetén az ország bármely területén vállalunk, akár teljes anyagbeszerzéssel- helyszínre történő szállítással.
Garanciák:
Fizetési kötelezettségeinknek határidőre eleget teszünk, emellett pénzügyi helyzetünk kiegyensúlyozott. Az állami költségvetéssel, valamint a TB-vel szemben tartozásunk nincs.

Az elmúlt időszakban cégünk nagyarányú fejlesztésének, minőségi munkavégzésének és jó hírnevének köszönhetően egyre több megrendelést teljesített hatékonyan, pontosan és a megrendelő teljes elégedettségére. A Termarket Kft. forgalma jelentős mértékben növekedett ez által, így állandó beruházásokat fejlesztéseket tudunk végezni, melyek mind a földmunkák mind a szállítási, mind egyéb kapcsolódó munkák területén, végeredményben a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálását jelenti.